Vis restaurant Curacao | De Vispiraat Curacao

 

 

Vis Restaurant Curacao. Wilt u kreeft eten en er zeker van zijn dat de kreeften vers zijn? Geen probleem, De Vispiraat heeft zijn eigen Kreeftenvijver met levende kreeften. Kreeft Termidor of Broiled basisgewicht van FL.35 met inbegrip van een bevel van de kant van uw keuze.
1 KG kreeft voor alleen FL.70
Kom en hebben een Live kreeft ervaring op De Vispiraat.
Locatie: Caracasbaaiweg, infront van Vanddis tankstation
Geopend van: 12 PM - 10 PM
Voor reserveringen voor kreeften belt u naar: +5999-7676033

Als je een hele kreeft op je bord geserveerd krijgt, hoe eet je dan netjes kreeft? Het is sowieso gebruikelijk om bij het eten van kreeft een servet te gebruiken. Als je in gezelschap kreeft eet, kan dat soms lachwekkend zijn. Hoewel de kreeft zeer smaakvol is, zijn vieze slurpgeluiden en knoeipartijen meestal niet te voorkomen.

Best wel lekker, zo'n kreeft nu en dan op je bord. Maar hoe begin je daar eigenlijk aan? Met onze tips doe je het zonder blikken of blozen (maar wel niet zonder je handen vuil te maken).

Breek de staart af met een draaiende beweging. Hou met je ene hand de staart vast, met je andere hand de kop. Draai ze in tegengestelde richting.

Zet kracht op de staart. Zo krijg je het vlees er makkelijker uit. Kijk uit voor het darmkanaal dat in dit stuk van de kreeft zit. Breek de grote scharen af

Zorg dat je het 'elleboog'-stukje ook mee afbreekt. Met een mes of vorkje kan je makkelijk het vlees uit de kleine stuk van de schaar halen. Gebruik de kreeftenkraker

Breek de grote stukken van de scharen, zodat je het vlees er kan uithalen. Hetzelfde doe je bij de 'elleboog'-stukjes van de scharen. Trek de andere poten los

Geen gepeuter met vorkjes of messen, gewoon zuigen! Haal de kop uit elkaar Haal het maagzakje onder de ogen eruit. De groene massa die je ziet, is de lever en die kan je perfect opeten!

 

 

 

Foto album  ►

De Vispiraat Menu kaart ►

 


Hosting & webdesign: Curacao-Startpagina.nl